U bevindt zich hier:

Faalangst

Bij sommigen roept het rijden veel stress en angst op, vaak met allerlei lichamelijke klachten tot gevolg. De ervaren rijinstructeurs van verkeersschool Van der Wind kunnen je speciaal begeleiden als je last hebt van faalangst of examenvrees.
Daarnaast geven we opfrislessen als je je rijbewijs al hebt, maar niet of nauwelijks durft te rijden omdat je onzeker bent over je rijvaardigheid. Bijvoorbeeld omdat je al heel lang niet in de auto hebt gereden, bang bent geworden na een incident, of specifieke angst hebt voor rijden op de snelweg, in de binnenstad of in tunnels.
Rijangst komt veel vaker voor dan je denkt. Het is vaak heel vervelend als je minder mobiel bent dan je zou willen. Of als je prima kan rijden, maar bang bent voor het examen. Verkeersschool Van der Wind kan ervoor zorgen dat je (weer) zelfverzekerd en met een plezierig gevoel de weg op gaat. We bepalen in overleg aan welke aspecten we in de rijlessen extra aandacht besteden. Dankzij onze intensieve begeleiding krijg je meer zelfvertrouwen en controle over het rijden.

Ervaring:

“Ik had mijn rijbewijs, maar had al 20 jaar niet meer gereden. Ton heeft mij van mijn angst afgeholpen.”

Carla Hartman

Verkeersschool van der Wind

Willem de Zwijgerlaan 8
3931 KS Woudenberg

Telefoon: +31 (0)33 286 15 79
E-mail: info@verkeersschoolvanderwind.nl

# Website laten maken